Ne tinem de petreceri, ce sa mai:)! Iata si a treia petrecere tematica pe care am realizat-o impreuna cu prietenele mele dragi, Alina Ciobanu de la Magazinul cu Flori, Ana si Andi de la  Eke & Mara-Botic de prajituri si Mirela Dacici de la TipografiaSA. De aceasta data, petrecerea este a micutului Vlad, baietelul dulce al Alinei, care a implinit pe 26 martie, 4 anisori. Si ce poate sa-i placa unui baietel de 4 ani?  Bineinteles ca Sam Pompierul este de departe personajul din desene animate pe care Vladut il indrageste de numa:). Asa ca noi, gasca de mamici ne-am pus repejor pe treaba si am pus la cale un candy-bar delicios si aratos, numai bun de pozat si mancat:). De aceasta data, trebuie sa ii multumim pentru inspiratie si dragei fotografe Olga Vuscan, care ne-a dat prin petrecerea lui Matei un pont de unde sa folosim grafica pentru petrecerea noastra.                                                  
 

​Eu zic ca totul a iesit neasteptat de frumos, iar copii sigur se vor bucura si distra la petrecrea lui Vladut, micutul pompier!

Si pentru ca am fost intrebata daca se pot organiza petreceri tematice cu candy-bar si acasa la pitici, va raspund cu mare incredere, ca totul este posibil! Trageti cu ochiul si veti vedea:)!

 

Vlad