INFORMAȚII UTILE :

       Sesiunile foto de nou-născut îmi sunt printre cele mai dragi sesiuni foto pe care le realizez, pentru că am minunata ocazie să surprind și să creez amintiri atât de prețioase pentru părinți. Fiecare bebeluș este o binecuvântare, un motiv de bucurie, iar eu iubesc să fiu cea care oferă amintiri din primele zile de viață, să surprind delicatețea, zâmbetul, mânuțele cu unghii lungi, pielicica ce stă să cadă pe la încheieturi, puful de pe urechi, detalii pe care doar nou-născuții le au și care dispar după prima lună de viață. 

       Ideal, aceste sesiuni se realizează în primele 14 zile de viață ale bebelușului, moment în care aceștia sunt foarte somnoroși, sunt foarte flexibili, astfel încât fiecare postură se face cu ușurință, iar bebelușul se simte confortabil, amintindu-i de pozițiile pe care le avea în burtica mamei.

Pentru că realizarea unei sesiuni foto de nou-născut implică o pregătire specializată în acest domeniu, este foarte important să apelați la serviciile unui fotograf profesionist, care are experiență în lucru cu copii atât de mici.

     Programarea unei sesiuni foto se poate face încă din timpul sarcinii în funcție de data probabilă a nașterii, urmănd să mă contactați la câteva zile de la naștere pentru a stabili ziua exactă în care ne vom vedea. Sesiunile foto se realizează dimineața, când bebe este odihnit după somnicul de noapte, are un tonus bun și nu a fost suprastimulat. De asemenea, eu voi fi în cea mai bună stare și voi avea energia necesară pentru a petrece câteva ore alături de micuțul vostru. Pentru detalii legate de pregătirea pentru sesiune, vă invit să descărcați acest fișier. Fotografiile de acest gen se pot realiza în studio sau în intimitatea casei voastre, cu mențiunea că stilul abordat de mine este diferit pentru fiecare sesiune în parte.

       SESIUNEA FOTO DE STUDIO:

        Îmi place să fotografiez nou-născuții în recuzită specifică, folosind materiale de calitate, prietenoase cu pielea bebelușului și care dau un plus imaginii finale, fără să copleșească micuțul model. Îmi plac tonurile calde, neutre, culorile pastelate și încerc să definesc un stil autentic, simplu, organic, care pune în valoare gingășia fiecărui bebeluș, unicitatea lui. Unii bebeluși dorm pe tot parcursul sesiunii, alții zâmbesc foarte des,  alții deschid ochii mari, unii se încruntă și fac tot felul de mutrițe.

        Pentru că nașterea unui copil este pe lângă a fi cel mai minunat lucru din viața fiecărei familii, de multe ori și copleșitoare, mobilizarea părinților în primele zile de viață ale bebelușului, poate fi greoaie, de aceea vin în întâmpinarea voastră și vă asigur că pe parcursul sesiunii foto vă veți simți ca acasă.

Studioul este pregătit să vă primească cu o zonă de schimbat bebelușul și o zonă de relaxare pentru părinți, unde puteți servi o cafea sau un ceai cald și puteți privi cum decurge întreaga sesiune foto. Studioul este igienizat înainte de venirea clienților, are o temperatură ridicată pentru ca bebelușul să se simtă confortabil atunci când este dezbrăcat, recuzita este spălată cu detergenți speciali pentru copii, totul fiind pregătit cu mare atenție pentru ca fiecare client să se simtă binevenit, să aibă încredere în mine și, cel mai important, să se relaxeze pentru că relaxarea lui aduce cu sine relaxarea bebelușului. Înainte de a pune accent pe experiența mea ca mămică de trei copii, voi sublinia experiența mea ca fotograf de bebeluși, cursurile pe care le-am urmat, studiul aprofundat ce a dus la perfecționarea tehnicii de liniștire, adormire si poziționare a bebelușului în recuzita de studio.

      Alegerea recuzitei pentru fiecare sesiune foto în parte se face de către client cu recomandările mele, astfel încât fiecare imagine să fie unică, culorile alese să pună în evidență cât mai frumos trăsăturile și pielea bebelușului, iar imaginile finale să fie diverse și totuși asortate cromatic. Din acest motiv, încurajez părinții să opteze pentru ținute simple, uni, în culori plăcute, astfel încât accentul în fotografii să fie pe emoția dintre mămică sau tătic și nou-născut. 

      Studioul pune la dispoziția clienților săi o gamă variată de recuzită specifică, cutii, coșuri, găleți, flokati, wrapuri, căciulițe, costumașe, bentițe, produse alese cu grijă de către mine de la vânzători talentați, care lucrează cu materiale potrivite și prietenoase cu pielea bebelușului, însă puteți aduce o jucărie/ținută preferată dacă doriți să o încadrăm în fotografii.

SESIUNEA FOTO LIFESTYLE:

      Iubesc de asemenea să realizez amintiri cu bebelușul în intimitatea casei voastre, să surprind detalii din camera bebelușului, să mă axez pe crearea unei povești frumoase din primele zile ale bebelușului proaspăt sosit acasă. Aceste amintiri sunt unice si autentice și surprind atât de frumos fiecare emoție între părinți și puiul lor. Încerc pe cât posibil să nu intervin și să nu apelez la posturi ci doar să vă ghidez ușor, pentru ca lumina să pună în evidență cât mai frumos portretele voastre. Fiind o sesiune în intimitatea căminului vostru, nu voi folosi recuzită specifică, nu voi aduce coșuri, cutii, blănițe sau ținute pentru bebe pentru că vreau să fiți voi, așa cum vă simțiți bine, fie că alegeți ținute lejere, comode, fie că optați petru ceva mai elegant. Pentru că acest tip de sesiune foto nu implică posturi de studio, puteți să mă contactați la orice vărstă a bebelușului.