Numele lui este Marc şi a împlinit de curând 2 anişori. M-am uitat în ochişorii lui şi am încercat să-mi dau seama ce cadou i

s-ar potrivi. E un băieţel activ şi tare vesel şi pus pe şotii, bineînţeles. O maşinuţă sau o minge ar fi fost pe placul lui, dar erau prea banale şi avem deja o adevărată parcare în casă. Trebuia să fie ceva special şi să-l caracterizeze.

Hmmm, ghiduş cum este, chiar pare un mic monstruleţ, haios ce-i drept. De aici porneşte povestea unei petreceri monstru-leţ!
De la idee până la rezultatul final a fost un drum nu foarte lung şi nici anevoios, pentru că am avut alături oameni minunaţi cu talente extraordinare. Şi ca totul să arate “monstruos” de minunat, am început căutările pentru petrecerea-surpriză. De la jucării hand-made sau croşetate, la figurine din marţipan şi un tort plin de mici monstruleţi, până la pahare cu ochişori, toate au făcut ca micii invitaţi să se simtă minunat.
Eu sunt tare mândră de petrecerea care a avut loc şi abia aştept să văd ce va ieşi la următoarea petrecere, de data asta pentru un cavaler mai mare, frăţior de Marc, pe nume David.
Aş vrea să-i strig în gura mare pe toţi cei care m-au ajutat: Năsturelul Fermecat mi-a livrat la timp, în perfectă stare, o adevărată familie de monstruleţi haioşi gata să fie adoptaţi; Maria-Handmade, maestra croşetăreasă, mi-a făcut cei mai haioşi pantaloni văzuţi până acum; Magazinul cu Flori mi-a încântat privirea cu cei mai simpatici pomişori din fundiţe;

Doina Iabrasu a copt de zor insigne pentru copilaşi; Torturi Raluca a realizat cele mai dulci surprize cu forme haioase de monstruleti şi prietena mea dragă, Mirela Dacici, a conturat prin talentul ei fiecare detaliu pe care îl vedeţi în imagini: monştri pe sticluţe, monştri pe creioane, monştri pe tacâmuri, monştri de colorat… Mie mi-a mai rămas un singur lucru de făcut – să anunţ pe toată lumea “Aveţi grijă la monstruleţi!”

Marc